Η Καίτη Γαρμπή έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρότερη αδερφή της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια το απέδειξε για ακόμα μία φορά ανεβάζοντας στην σελίδα της στο facebook μία φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία. Η Λιάνα Γαρμπή είναι πάντα στο πλευρό της αδερφής και μάλιστα έκαναν μαζί τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ηλικία 5 χρονών η Λιάνα, εμφανίστηκε στα ταλέντα του Οικονομίδη, όπου κέρδισε. Στη συνέχεια την ανέλαβε ένας μαέστρος για να της κάνει μαθήματα φωνητικής. Η Καίτη έκανε την δεύτερη φωνή και από τότε έγιναν ντουέτο.

Σε ηλικία 15 χρονών η Καίτη Γαρμπή γνώρισε τον συνθέτη Αλέκο Χρυσοβέργη.Εκείνος της πρότεινε να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την αδερφή της. Παρά τις αντιρρήσεις του μπαμπά τους και με την μεσολάβηση της μαμάς, ξεκινήσανε οι δυο τους κάνοντας δεύτερες φωνές σε γνωστά τραγούδια της εποχής.


Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στην Θεσσαλονίκη. Το 1986 η Καίτη Γαρμπή έβγαλε το πρώτο της δίσκο δίχως την Λιάνα κι ακολούθησε την ανοδική της πορεία και έγινε αυτό που ξέρουμε σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια η αδερφή της καμαρώνει για εκείνη και την στηρίζει σε όλα.

Πηγή: TLife.gr