Ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηθοποιού Νίκου Σιαφκάλη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν από χθες  στην θαλάσσια περιοχή του Λατσιού – Έρευνες από ξηρά και από θάλασσα

Με εντατικούς ρυθμούς επανήρχισαν από νωρίς το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 83χρονου ψαρά Νίκου Σιαφκάλη ο οποίος αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Λατσιού από χθες  σύμφωνα με την καταγγελία του γιου του.

Στις έρευνες , σύμφωνα με  την Αστυνομία  που επανήρχισαν  από ξηράς και θαλάσσης, συμμετέχουν ομάδα δυτών της Λιμενικής Αστυνομίας, εθελοντές δύτες και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Ο 83χρονος είχε μεταβεί για ψάρεμα τις πρωινές ώρες της Κυριακής , ωστόσο οι οικείοι του ανησύχησαν και ειδοποίησαν το απόγευμα την Αστυνομία αφού ο 83χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Ο 83χρονος  που είναι  συνταξιούχος και κατάγεται από χωριό της επαρχίας Πάφου,μετέβη στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ του λιμανιού του Λατσιού και της περιοχής Λουτρά της Αφροδίτης στις 07:00 το πρωί της Κυριακής .

Στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε  το κινητό του τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.